Brf Sörgårdshus

Startsida och nyheter Om föreningen Styrelsen Medlemssidor
Om husen Gemensamma faciliteter Städdagar Parkering Uthyrning i andra hand Bredband och telefoni Regler vid ombyggnation Avfallshantering Årsredovisningar och stämmoprotokoll Trivselregler Stadgar

Uteplatser

Föreningen förfogar över två uteplatser, en bredvid hus 63 och en mellan hus 67 och hus 69. Dessa är fritt tillgängliga att använda för föreningens medlemmar, inklusive grillutrustning.

Tvättstugor

Hus 67 och 69 har vardera tvättstugor för både normal hushållstvätt och grovtvätt. Hus 63 är utrustat med en tvättstuga för hushållstvätt. Tvättstugorna förväntas hållas städade av de medlemmar som nyttjar dem. Städutrustning finns tillgänglig i tvättstugorna. Om du tycker något saknas, kontakta styrelsen. Det går också bra att själv inköpa t.ex. städutrustning av mindre värde, och få ersättning för utlägget från föreningen genom att överlämna kvitto till styrelsens kassör.

Skänkeshörna

I mangelrummet i hus 67 finns en skänkeshörna, där hela och fungerande saker kan lämnas och hämtas. Den är inte avsett för skadade möbler eller andra trasiga saker. I hus 69, vid tvättstugan, finns också hyllor avsedda för bokbyten.